Percheziţii la Hanul Vânătorilor şi alte adrese din Buzău, într-un dosar care vizează o clinică renumită VIDEO

Percheziţii la Hanul Vânătorilor şi alte adrese din Buzău, într-un dosar care vizează o clinică renumită VIDEO

Descinderile sunt efectuate de poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice

Mai multe percheziţii au loc în judeţul Buzău, într-un dosar care vizează o renumită clinică de înfrumuseţare din Bucureşti, care îi aparţine unui tânăr din Buzău. Este vorba despre Valentin Burada, care, pe lângă clinica vizată, deţine  şi alte afaceri în Buzău, inclusiv complexul turistic Hanul Vânătorilor.

 
Conform anchetatorilor, infracţiunile cercetate au fost săvârşite de către reprezentanţii Swiss Estetix, care funcţionează în municipiul Bucureşti, cu ocazia procedurilor de înfrumuseţare invazive sau noninvazive, atât la sediul acesteia, cât şi în alte locaţii partenere de pe teritoriul ţării de către angajaţi ori colaboratori. 
 
Intervenţiile nu au fost evidenţiate în sistem contabil iar unii dintre cei care le au efectuat nu au îndeplinit, spun anchetatorii,  condiţiile esenţiale pentru exercitarea unei astfel de profesii.
 
Descinderile sunt efectuate de poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, care derulează în toată ţara 45 de percheziţii domiciliare într-un dosar de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii.
 
La Buzău sunt opt percheziţii care au loc la Ulmeni, dar şi la alte adrese. 
 
 
Conform unor surse din rândul anchetatorilor, oamenii legii caută documente care să probeze posibila activitate infracţională, dar şi bani, ustensile şi alte obiecte care ar putea avea legătură cu dosarul.
 
Buzoianul Valentin Burada a mai fost în mijlocul unui scandal şi în 2019 legat de intervenţii estetice fără personal specializat într-o locaţie din Suceava. Clinica Swiss Estetix, condusă de buzoianul Valentin Burada, a devenit între timp Swiss Clinics, după ce prima a fost închisă de autorităţile sanitare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările