Patru liberali au intrat în competiţie pentru a obţine privilegiul de a candida la primăria municipiului Buzău

Patru liberali au intrat în competiţie pentru a obţine privilegiul de a candida la primăria municipiului Buzău

Constantin Ionescu, Cristi Romanescu, Ovidiu Anghel şi Ciprian Ene

Mai sunt zece luni până la alegerile locale, însă liberalii buzoieni pregătesc încă de pe acum scrutinul de anul viitor. Copreşedintele PNL, Cezar Preda, a explicat, într-o conferinţă de presă, că în interiorul filialei a demarat o competiţie internă pentru stabilirea candidatului liberal la funcţia de primar al raşului Buzău.


Patru liberali buzoieni s-au înscris în cursă, însă numele lor nu au fost dezvăluite oficial. Pe listă sunt candidaţi din interiorul PNL, dar şi din exterior. În urma unui studiu sociologic complex, se va stabili candidatul cu cele mai multe şanse.
 
Potrivit unor surse din PNL Buzău, cei patru candidaţi la fotoliul de primal ar Buzăului sunt: Constantin Ionescu, fost viceprimar PDL, acum consilier local municipal trecut la PNL, Cristi Romanescu, fost copreşedinte PNL Buzău şi recent demisionar din funcţia de vicepreşedinte CJ, Ovidiu Anghel, fost consilier local PDL şi subprefect, actualmente director în cadrul Electrica SA Buzău, şi avocatul Ciprian Ene, fost consilier local. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările