Patru cazuri noi în focarul de COVID-19 de la o fabrică de confecţii din Buzău

Patru cazuri noi în focarul de COVID-19 de la o fabrică de confecţii din Buzău

Judeţul Buzău înregistrează încă şapte cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus. Patru sunt angajate ale fabricii de confecţii din municipiul Buzău, în care sâmbătă au fost depistate preimele trei cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. Femeile depistate pozitiv au 33 de ani, 40 de ani şi respectiv 50 de ani şi au fost internate déjà în Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat.

Ştiri pe aceeaşi temă


Cele mai recente cazuri de COVID-19 din fabrica de confecţii din Buzău sunt patru femei, cu vârste între 33 şi 50 de ani. Pacientele au simptome de boală şi au fost internate în spitalul din Râmnicu Sărat.

Sâmbătă, au fost confirmate la aceeaşi fabrică trei cazuri de COVID-19. Acestea ar fi cerut să fie testate după ce au început să aibă simptomele specifice COVID-19. Numărul bolnavelor care provin din acest focar ajunge la 7.

După ancheta DSP, s-a stabilit că femeiLE lucrează într-o hală de confecţii, alături de alte aproximativ 90 de angajate ale firme cu sediul la intrare în Buzău dinspre Frasinu.

Toate angajatele au fost izolate la domiciliu împreună cu familiile lor şi sunt testate pe măsură ce încep să manifeste semne de boală.

Situaţia epidemiologică la nivelul judeţului Buzău se prezintă astăzi, 8 iunie astfel: 27 persoane se află în carantină instituţionalizată şi 1721 persoane sunt izolate la domiciliu. În judeţul Buzău au fost confirmate 223 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 113 de persoane fiind declarate vindecate şi externate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările