Patru bărbaţi au fost reţinuţi după un conflict între două familii de romi din Buzău

Patru bărbaţi au fost reţinuţi după un conflict între două familii de romi din Buzău

Arhivă

Patru persoane au fost reţinute de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de încăierare, tulburare a liniştii şi ordinii publice şi distrugere. Altercaţia a avut loc pe strada Bazalt între membrii a două familii de romi din Buzău care nu au căzut de acord în privinţa unei logodne.

Ştiri pe aceeaşi temă


Miercuri, în jurul orei 14.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza municipiului Buzău a avut loc un conflict spontan între şase persoane, pe fondul unor neînţelegeri familiale, aceştia fiind şi rude.
Imediat după primirea sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă de la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, fiind demarate verificări pentru clarificarea situaţiei şi identificarea persoanelor indicate de apelant.
Din cercetările efectuate a rezultat că în conflict au fost implicaţi doi bărbaţi de o parte, patru de cealaltă parte, cu vârste cuprinse între 26 şi 45 de ani, toţi din municipiul Buzău. 

În urma agresiunilor reciproce, patru dintre cei implicaţi au suferit vătămări minore, fiind transportaţi la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale. Persoanele implicate au fost preluate şi conduse pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Împotriva a patru dintre bărbaţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de încăierare, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi distrugere. Bărbaţii urmează a fi prezentaţi astăzi instanţei pentru a dispune cu privire la măsurile preventive. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: