Patronul unui club de manele i-a oferit un cadou neaşteptat româncei care a fugit cu copiii din Siria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Un afacerist buzoian, personaj al lumii mondene, a făcut zilele trecute o faptă bună. Valentin Burada, patronul complexului Hanul Vânătorilor, din Ulmeni, unde cântă manelişti celebri, a mers cu daruri la familia româncei care a scăpat din Siria şi s-a refugiat într-un sat buzoian. Copiii ei au primit maşinuţe electrice, însă asta nu a fost tot.

Pe lângă bucuria copiilor de a primi jucăria preferată, mama micuţilor, Olimpia, a avut parte de cea mai mare surpriză, scrie informatiabuzaului.ro

Femeia a scăpat de grija frigului din această iarnă, afaceristul dăruindu-i o maşină plină cu lemne. Valentin Burada, patronul clubului Hanul Vânătorilor, din Ulmeni, a văzut povestea impresionantă a familiei şi şi-a dorit să-i ajute.

Olimpia, mama celor patru copilaşi, a fost emoţionată până la lacrimi de gestul lui Valentin. Femeia şi-a găsit cu greu cuvintele să-i mulţumească tânărului pentru gestul său: "Sunteţi un om de nota 10, nota 20. O să mă rog pentru dumneavoastă".

Olimpia a scăpat într-un mod incredibil din bombardamentele din Siria, însă acum trăieşte în sărăcie alături de cei patru copii. Disperată, ea a ales să se întoarcă în ţară, însă acum moare de foame.

Valentin Burada deţine o avere impresionantă: un han şi motel de lux, maşini şi bijuterii scumpe. Tânărul îşi petrece timpul prin vacanţe exotice şi cluburile de fiţe din lumea largă.

Valentin Burada este un vechi client al tabloidelor, tânărul fiind catalogat de presa mondenă drept unul dintre cei mai doriţi burlaci ai Buzăului, dar şi cei mai controversaţi.

Presa locală scria în 2016 că în arhivele instanţelor din Buzău numele lui Valentin apare în 19 dosare în care se judecă cu autorităţile - fie Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău, fie Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri. La mijloc este pasiunea tânărul pentru maşini puternice şi - pare-se - obiceiul de a nu plăti taxa de drum.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite