Parcul auto al Consiliului Judeţean Buzău se va înnoi. Cinci autoturisme de teren vor fi cumpărate

Parcul auto al Consiliului Judeţean Buzău se va înnoi. Cinci autoturisme de teren vor fi cumpărate

Consiliul Judeean va achiziţiona cinci autoturisme Dacia Duster

Consiliul Judeţean Buzău îşi va înnoi în acest an parcul auto cu cinci noi autoturisme de producţie românească. Decizia a fost luată, joi, de aleşii judeţeni care au hotărât cu majoritate de voturi casarea prin Programul Rabla a cinci dintre autoturismele Daewoo Nubira, aflate în dotarea instituţiei, şi achiziţionarea a cinci noi autoturisme.

 
Maşinile de serviciu vor fi folosite de către cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu şi Cristinel Romanescu, de către secretarul judeţului, Laurenţiu Gavrilă, precum şi de funcţionarii din cadrul Direcţiei Tehnice. Un alt autovehicul nou care va fi cumpărat în acest an va intra în dotarea Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Buzău. 
 
Cel mai probabil autoturismele care vor fi achiziţionate vor fi de tip Dacia Duster, asta în condiţiile în care starea unor drumuri din judeţ face imposibil accesul cu un altfel de mijloc de transport.
 
Citeşte şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: