VIDEO Panică la Tribunalul Buzău, din cauza unui copiator care a luat foc

VIDEO Panică la Tribunalul Buzău, din cauza unui copiator care a luat foc

A fost deranj mare în centrul Buzăului, în faţa Tribunalului, din cauza unui copiator care a ars mocnit. După ce s-a umplut de fum, clădirea a fost evacuată complet, pentru a permite intervenţia pompierilor. Timp de aproape o oră, traficul auto a fost dat peste cap, din cauza restricţiilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pompierii buzoieni au primit în jurul orei 16.20 apelul care semnala fumul gros degajat dintr-o încăpere de la parterul Tribunalului în care sunt imprimantele şi copiatoarele. 

Subofiţerul jandarm aflat în serviciul de pază şi protecţie la Tribunal a simţit un miros înţepător în incinta obiectivului, iar în urma verificărilor, a observat că dintr-o încăpere încuiată a început deja să iasă fum. 

Jandarmii au trecut imediat la anunţarea şi evacuarea persoanelor aflate în interior şi au solicitat imediat prezenţa echipajelor specializate ale ISU şi IJJ pentru luarea măsurilor la faţa locului.

Două autospeciale de stingere s-au deplasat la faţa locului, pentru intervenţie. Au sosit apoi echipaje de la SMURD şi poliţişti. Pompierii au descoperit că mai mare a fost sperietura decât gravitatea evenimentulului. 

„Dintr-un spaţiu amenajat la intrare în Tribunal pentru xeroxarea documentelor a ars mocnit şi a degajat o cantitate mare de fum. Au ars articole de papetărie”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu. 

Oamenii legii analizează cauza producerii evenimentului. Posibil ca un cablu electric să se fi aprins în urma unui scurtcircuit, fumul degajat ajungând până în stradă. Traficul în zonă s-a desfăşurat aproape o oră cu restricţii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: