Palinca cu pară în sticlă, mândria unui producător din Buzău. Care este secretul introducerii fructului

Palinca de pere, cu fructul în sticlă, este produsul cu care se mândreşte un buzoian din zona de munte a judeţului, unde sunt întinse livezi de pruni, meri şi peri. Fructele sunt introduse în sticlă când sunt mici şi sunt recoltate peste patru luni.
eh, uite asa te fura la cantitate ahahah
Stimate domn nu fura nimeni nimica. Este vorba numai de marketing/aspect/arta care se plateste.
Mare inginerie para in sticla ! Ma rog orice munca trebuie rasplatita si taranii romani ar trebui sprijiniti sa produca mai mult ca eu sincer m-am saturat de cartofi din Egipt , de salata din China ,de tomatele din Turcia etc. !
Mai rămâne ceva din aroma din pere după a doua distilare?! Merită un preț mai bun de 100 de lei litrul, care e preț de whisky, făcut din cereale cultivate mecanizat, 0,5 lei/kg, 10 cenți. Perele sunt culese manual și costă de la un $ sau € în sus.
Si care-i arta?? ... para in sticla e arta ??...asta inseamna abureala prostului ,pentru ca cu cat e mai mare para ,cu atat va fi mai putina cantitatea de palinca in sticla Inteleg ca o sticla cu'' o para mălăiață'' costa 100 de lei, deci va dati seama cu cat vinde individul o para cam cu 30 de lei ..?? si dta spui ca nu-i hotie ..
octavian calin Bag seama ca unii au ramas ancorati pe cantitate.....Incearca o palinca de gutui , vezi in cat timp o prepari