Buzău: Verdict amânat în cazul porţilor prea mici în urma meciul nedisputat dintre CSM Râmnicu Sărat şi FC Snagov

Buzău: Verdict amânat în cazul porţilor prea mici în urma meciul nedisputat dintre CSM Râmnicu Sărat şi FC Snagov

Membrii Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal nu au putut să dea un verdict în celebrul meci dintre Rîmnicu Sărat şi FC Snagov, nedisputat din cauză că porţile erau mai mici. Prezent din nou la Bucureşti în calitate de delegat al echipei din Rm Sărat, viceprimarul Sorin Cârjan crede că această nouă amânare a crescut şansele ca partida să se rejoace.

Buzău: Marian Vioiu: Poartă în suflet dragostea pentru tractoare

Buzău: Marian Vioiu: Poartă în suflet dragostea pentru tractoare

În plină campanie de colectivizare a statului comunist, a învăţat mai de voie, mai de nevoie, meseria de mecanic agricol, care la 20 de ani de la revoluţie, nu prea mai este la mare căutare la Buzău. Vremea marilor campanii centralizate în agricultură a apus de mult şi nea Marian, omul dedicat pe vremuri trup şi suflet, tractoarelor, semănătorilor şi combinelor de tot felul, se apropie de vârsta pensionării.

Buzău: Reproșuri și pareri de rău la Gloria

Buzău: Reproșuri și pareri de rău la Gloria

Gloria Buzău trăiește în trecut. Echipa din Crâng acuză handicapul celor 8 puncte de penalizare, dar și datoriile cu care a pornit la drum în liga a doua pentru locul pe care îl ocupă acum.  Președintele Dan Tulpan îi reproșează fostului finanțatator Costel Bucur situația de acum de la club, chiar dacă bucureșteanul are șanse să se reîntoarcă la Gloria ca patron.

Buzău: Codruţ Florian Palcău, sportivul bun la toate!

Buzău: Codruţ Florian Palcău, sportivul bun la toate!

A început de mic să practice fotbalul însă pe parcurs a schimbat balonul rotund cu cel oval. Buzoianul Florin Palcău este unul dintre cei mai activi sportivi din municipiu. Este cunoscut atât de iubitorii fotbalului cât şi de cei care preferă meciurile mai dure cu mingea ovală. Joacă la Stejarul Buzău, în liga a doua de rugby, la fel de bine ca oricare dintre colegii săi care au început în copilărie acest sport. Mai e bine de ş

Este clar că PSD a obţinut la alegerile locale un scor neaşteptat de bun. Dacă un sondaj din septembrie, realizat de IMAS pentru Europa FM, dădea un scor de 19,6% pentru PSD, rezultatele de la locale au arătat cu totul altceva. La primării PSD a obţinut 30,34% din voturi, la Consilii Locale 28,40%, la Consilii Judeţene 22,32%. Cum se explică această revenire, în situaţia în care a plecat de la guvernare în noiembrie 2019?

Într-o societate în care ierarhia valorilor umane este bulversată, în care oameni fără bacalaureat devin cu uşurinţă conducători de doctorat, iar insinuarea ţine loc de dovezi, în care bârfa a ajuns o precondiţie informală pentru ascensiunea socială, spaţiul public este infestat cu acuzaţii implicite privind vinovăţia morală a unor oameni pentru faptele părinţilor sau rudelor lor.

acum 2 zile · comentarii (35)

Scandalurile de 2 bani din troaca politicii româneşti au devenit de mult timp ceva firesc. Toţi aşa-zişii „lideri politici” apucă, pe rând, de fiecare dată când apare o poveste cu iz de ceartă un bulgăre de nămol şi azvârle în persoana care îl enervează cel mai tare. Că respectivul ghinionist i-a fost coleg sau prieten e o chestiune desuetă cu care nu se complică nimeni, se înţelege.

acum 7 zile · comentarii (7)

Ani de zile ne-am plâns că românii nu sunt apreciaţi la nivel european/internaţional, iar România este judecată greşit, prin prisma avalanşei de ştiri negative din presa externă. Şi eu am împărtăşit această opinie. Şi eu am simţit că este nedrept să se vorbească aşa despre noi, uneori chiar în discursurile oficiale ale diferiţilor lideri politici.

acum 7 zile · comentarii (20)

Nu vor fi proteste. Nu va fi destabilizare. Cetăţenii Republicii Moldova sunt cuminţi şi nu protestează. Opoziţia nu-i poate scoate la proteste, nu are capacitate de mobilizare. UE, SUA, NATO nu vor instabilitate la frontiere. O fântână de aberaţii şi vise utopice ale lui Igor Dodon care a uitat că UE nu face compromisuri cu principiile şi valorile sale şi că SUA urăsc cel mai mult furtul la alegeri şi alunecările nedemocratice.

acum 7 zile · comentarii (76)

Acum câteva zile cetăţenii României erau îndemnaţi de politicienii din toate partidele politice să meargă cu încredere la vot, căci votul este sigur şi nimic nu li se va întâmpla. Imediat după ziua alegerilor a început să crească semnificativ numărul de persoane raportate ca fiind infectate şi ştirile apocaliptice au început să apară.

acum 9 zile · comentarii (9)

Selecţia naturală se produce în fiecare zi. Totuşi, la intervale mari de timp, există episoade dramatice ale selecţiei naturale, cum au fost ciuma bubonică, gripa spaniolă, iar acum COVID-19. Astfel de episoade pot lăsa în urmă şi zeci de milioane de morţi, persoane mai puţin pregătite şi echipate să le facă faţă: rezistenţa organismului la factorii agresivi, resursele materiale şi intelectuale, capacitatea sistemului sanitar să le facă faţă.

acum 12 zile · comentarii (13)

China este tot mai prezentă în spaţiul media din România atât prin intermediul propriei propagande cât şi prin intersectarea unor teme cu interesele propagandei ruse din ţara noastră. În acest sens, propaganda chineză nu încearcă doar să promoveze Huawei şi tehnologia 5G, ci şi să prezinte o imagine care să nu responsabilizeze Beijingul pentru epidemia COVID-19 sau atrocităţile comise împotriva minorităţilor etnice.

acum 12 zile · comentarii (3)

Confruntat cu o epuizare a economiei şi a politicilor sale interne – factori care l-au adus la putere pe cândva-reformistul Erdogan – neo-sultanul de la Istanbul (da, Istanbul, nu Ankara) trăieşte de la o vreme, din punct de vedere electoral, din triumfuri simbolice şi emoţionale în plan internaţional.

acum 17 zile · comentarii (57)
Postari Recente
Modifică Setările