Buzău: „Mondenii” Bendeac şi Zeţa, faţă în faţă cu buzoienii

Buzău: „Mondenii” Bendeac şi Zeţa, faţă în faţă cu buzoienii

Iubitorii de teatru din Buzău sunt invitaţi în această seară la teatrul George Ciprian, pentru a lua o porţie de râs, servită cu generozitate de actori cunoscuţi, precum Anca Sigartău, Adrian Titieni, Adina Popescu, Emanuel Pârvu, Vlad Corbeanu şi Gabi Costin. Atracţia serii o reprezintă, de fapt, cuplul de umorişti, Mirela Zeţa şi Mihai Bendeac, cunoscuţi marelui public din producţia TV Mondenii.

Hoarde întregi de analişti au prezentat românilor, înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale, scenarii împănate de jocuri de culise care au avut ca scop să manipuleze votul. În acelaşi timp, multe dintre „profeţiile” prezentate presei, deşi au avut spoială ştiinţifică, s-au dovedit simple bâiguieli.

acum 8 ore · comentarii (12)

Guvernul liberal a trecut de votul plenului Camerelor reunite ale Parlamentului din prima încercare, ieri, 04.11.2019, cumulând 240 de voturi pentru, deşi ar fi fost suficiente doar 233 de voturi. Voturile în plus pentru investirea Guvernului Orban au venit din partea a şapte parlamentari, deşi partidele din care fac parte au declarat că nu vor asigura cvorumul de şedinţă.

acum 6 zile · comentarii (4)

Vă invit să citiţi, în premieră pentru România, un document care vă va surprinde şi, sper, vă va oferi un subiect de meditaţie. Este vorba despre descrierea unei operaţiuni clasice de tip „false flag“, concepută de militarii americani pentru a aduce pe scena Orientului Apropiat o entitate cu totul nouă care să justifice mişcări, asamblaje, alianţe şi chemări la acţiune pentru distrugerea unei imagini în oglinzile mişcătoare ale deşerturilor.

acum 6 zile · comentarii (19)

Andrei Năstase a pierdut Primăria Chişinău. Pentru prima dată după 1989, Chişinăul a intrat în mâna pro-ruşilor declaraţi, a stângii şi a zonei depăşită, a trecutului. O arată şi structura pe vârste a votanţilor săi, unde viitorul rămâne la dreapta, iar cei peste 55 de ani aleg pro-ruşii în Chişinău.

acum 7 zile · comentarii (41)

Duminică, 3 Noiembrie 2019, socialistul Ion Ceban a câştigat alegerile locale pentru Primăria Chişinăului cu o diferenţă de aproape 5% faţă de Andrei Năstase, candidat din partea blocului ACUM. Victoria lui Ion Ceban deschide o nouă filă, nu atât în istoria Chişinăului, cum afirmă preşedintele Igor Dodon, ci în istoria Republicii Moldova, pentru că anticipează alegerile prezidenţiale din 2020.

acum 7 zile · comentarii (7)

Ştiţi cumva, foarte exact, de ce trimitem soldaţii să moară în Afganistan? În principiu, teoretic, răspunsul e simplu: deoarece am răspuns şi continuăm să fim în prima linie a angajamentului demarat în momentul când la SUA au invocat prevederile Tratatului de la Washington.

acum 11 zile · comentarii (96)

Lichidarea liderului „Statului Islamic“, Ibrahim Awad Ibrahim al-Badri, cunoscut şi sub numele de Al Baghdadi, într-o operaţiune a forţelor speciale americane trasă la indigo după cea în care a avut aceeaşi soartă Bin Laden, nu putea să nu nască întrebările clasice: de ce acum? de ce acolo? dar şi altele, mai conforme cu specificul şi conjunctura operaţiei.

acum 13 zile · comentarii (12)

Am avut la un moment dat o discuţie intensă, aprinsă, o ceartă - ce mai încoace-încolo, cu soţul meu. După furtună, povestind sumar episodul unuia dintre cei mai apropiaţi prieteni, am fost taxată prompt şi ironic pentru inconsecvenţă, în contextul unui material pe care îl scrisesem recent despre iubire. „Vai, dar nu se poate, tocmai tu?! Tu, cea care predică şi ne învaţă ce e iubirea?!

acum 14 zile · comentarii (1)

Şapte magistraţi din Consiliul Superior al Magistraturii au emis miercuri un comunicat în care arată: „Am luat act de conţinutul şi concluziile fără precedent ale Raportului întocmit de Comisia Europeană în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare şi considerăm că acestea corespund întocmai realităţii actuale din justiţia română”. Dar de ce spun ei că e „fără precedent”?

acum 19 zile · comentarii (59)
Postari Recente