Buzău: Băhăian a plecat, Bucur se întoarce la Gloria

Buzău: Băhăian a plecat, Bucur se întoarce la Gloria

Costel Bucur ar putea redeveni patronul Gloriei în vară. Bucureşteanul spune că dacă Băhăian nu-i va plăti restanţa de 100.000 de euro până în luna iunie, aşa cum a fost înţelegerea, automat va intra în posesia pachetului majoritar de acţiuni. Oficialii Gloriei susţin că omul de afaceri din Pipera vrea să se întâlnească în aceste zile la Buzău cu primarul Boşcodeală pentru a prelua chiar din retur echipa din Crâng.

Buzău: Băhăian îşi fulgera cu privirea interlocutorii

Buzău: Băhăian îşi fulgera cu privirea interlocutorii

Interlopul acuzat că a ordonat uciderea a patru persoane măsura pe toată lumea din cap până în picioare şi nu era dispus să vorbească cu oricineProfesorul Ion Ghiţă fost comentator sportiv şi unul dintre vechii apropiaţi echipei Gloria s-a aflat pentru câteva minute în compania lui Sergiu Băhăian în scurta lui trecere pe la Buzău.

PORTRET: Ana Teodora Găitanovici, copilul a cărui voce a uimit marii artişti

PORTRET: Ana Teodora Găitanovici, copilul a cărui voce a uimit marii artişti

Deşi nu a împlinit încă zece ani, Dora, aşa cum o cunoaşte toată lumea, a participat deja la o mulţime de spectacole, a luat premii şi a ajuns să cânte alături de mari nume al muzicii uşore româneşti. Deşi este o doar o mână de om, frumoasă şi foarte veselă, ea are o voce...mare. Angela Similea spunea că are o voce" imensă", că stie să moduleze vocea cu mare profesionalism şi că va ajunge cu siguranţă o mare vedetă

S-a reluat circulaţia pe toate drumurile buzoiene

S-a reluat circulaţia pe toate drumurile buzoiene

Circulaţie a început să revină la normal în judeţ. La această oră autoturismele pot circula pe toate drumurile după ce acestea au fost deszăpezite. Ieri după amiază a fost deblocat şi Drumul Naţional 22 Râmnicu Sărat- Brăila, cel care din cauza zăpezii abundente, a fost închis timp de trei zile.

Anton Nicolae:Un antrenor născut ca să învingă

Anton Nicolae:Un antrenor născut ca să învingă

De mai bine de 30 de ani are un singur ideal în viaţă: să învingă în fiecare meci de fotbal pe care îl are de disputat. După ce a urmat o carieră strălucită de fotbalist la mai multe cluburi titrate din judeţ, Anton Nicolae a devenit la un moment dat un antrenor renumit care în prezent conduce de pe bancă destinul formaţiei de liga a doua Gloria Buzău.

Gripa porcină loveşte năprasnic Buzăul

Gripa porcină loveşte năprasnic Buzăul

Buzăul este de departe judeţul care deţine recordul în privinţa numărului de noi cazuri de îmbolnăviri cu gripă AH1N1. Potrivit raportării de ieri numai în ultimele 24 de ore fuseseră înregistrate 46 de noi cazuri. Autorităţile medicale sunt însă confuze în privinţa numărului.

FOTOGALERIE Buzău: Zăpada face victime la tot pasul

FOTOGALERIE Buzău: Zăpada face victime la tot pasul

Fie că suntem șoferi sau pietoni, fiecare dintre noi avem de suferit de pe urma zăpezii. La fel s-a întâmplat şi în această dimineaţă când un şofer a apăsat prea tare pedala de acceleraţie, nu a mai putut opri maşina, a derapat pe gheaţă şi a lovit o tânără chiar pe trecerea de pietoni din faţa unui hipermarket.

Am din ce în ce mai des discuţia asta. Am avut discuţii relativ similare şi în guvernul technocrat, când o mulţime de oameni foarte bine intenţionaţi, dar şi alţii foarte vocali, preocupaţi de binele tărişoarei şi gata de orice sacrificiu, deveneau brusc loviţi de incapacitate când auzeau de problemele sistemice, orarul de lucru şi mai ales de plata la guvern sau în ministere.

acum 7 ore · comentarii (3)

PSD încă părea un partid solid chiar şi după un an şi jumătate de guvernare anemică, trei premieri schimbaţi, sute de zile de proteste de stradă, un preşedinte de partid dublu condamnat penal şi multe alte gafe zilnice din cauza incompetenţei miniştrilor. Partidul stat a pierdut însă viitoarele alegeri pe mâna sa în doar câteva zile.

Am avut surpriza să găsesc idei şi comentarii pertinente referitoare la natura şi valabilitatea gazelor folosite în 10 august la reprimarea manifestaţiilor. Le-am adunat aici, în speranţa că persoanele interesate vor fi mai lămurite asupra a ce s-a întâmplat la manifestaţia din 10 august.  De asemenea, link-urile postate vor putea veni în sprijinul anchetatorilor de la Parchetul Militar.

acum 4 zile · comentarii (26)

Ieri a fost publicat un comunicat comun din partea organismul special creat în Parlamentul European pentru supravegherea negocierilor pe Brexit (Brexit Steering Group), foarte activ şi influent prin relaţia sa de putere şi capacitatea de negociere cu Comsia Europeană şi Consiliu.  îngrijorată despre planurile post-Brexit de înregistrare a cetăţenilor din UE-27.

acum 4 zile · comentarii (27)

În mod normal, consider că este nevoie să vă scriu mai întâi, dumneavoastră, lideri partidelor politice din opoziţia parlamentară. În data de 10/11 august 2018, în România, a avut loc un grav atentat la adresa democraţiei româneşti. Mitingul organizat de către Diaspora a fost înăbuşit cu o duritate ce aminteşte de evenimentele din noiembrie 1987, decembrie 1989, iunie 1990.

acum 7 zile · comentarii (6)

Bine-aţi revenit acasă! Am plâns împreună la revedere - ne-au ajutat şi jandarmii, e drept. Am strigat împreună pentru o ţară normală, pentru justiţie, pentru o guvernare competentă. După trei seri petrecute împreună apare întrebarea: „şi-acum, ce facem?“. Ţara este în continuare condusă de aceiaşi hoţi şi de aceiaşi incompetenţi, care v-au mai şi batjocorit, insultat, bătut, minţit.

acum 7 zile · comentarii (9)

M-am pregătit pentru noaptea asta. Am avut emoţii, ca orice femeie care pleacă să-şi întâlnească alesul (de alţii) şi să îi spună sincer, privindu-l în ochi, tot ce simte ea pentru el. La 4 dimineaţa, pe 10 august, după o noapte nedormită, plecam spre aeroport, cu un rucsac în care am îndesat o pereche de blugi, nişte adidaşi şi o bucată de cozonac, să-l împărţim, dacă e.

acum 9 zile · comentarii (47)

Diseară mă întorc în ţara-n care m-am născut. Mâine, 10 august, va avea loc marea unire a românilor de pretutindeni. Vom manifesta, împreună, pentru democraţie, pentru ca România să nu ajungă un Franken-Stat precum Polonia şi Ungaria. Pentru că, oameni buni, pe lângă pesta porcină africană, suntem infectaţi cu ceva mult, mult mai grav: cu „nedemocraţie“.

acum 12 zile · comentarii (21)

Primul set al sancţiunilor economice impuse Iranului de către Administraţia Trump a intrat deja în vigoare, urmărindu-se astfel interzicerea guvernului iranian să achiziţioneze dolari americani sau să vândă titluri de stat. Totodată, sancţiunile afectează importurile iraniene de granit, aluminiu, oţel, cărbune sau unele aplicaţii software, dar şi exporturile iraniene de covoare persane sau industria auto din această ţară.

acum 12 zile · comentarii (4)

SUA au anunţat noi tarife la importurile din China; Beijing-ul pregăteşte măsuri de retaliere. Această axă de conflict comercial ascuţit nu este singura. Vizita lui Jean Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, la Washington s-a soldat cu un armistiţiu privind tarifele aplicate la automobile – americanii reproşează europenilor care ar beneficia de o asimetrie majoră în acest domeniu.

acum 14 zile · comentarii (26)
Postari Recente