Pact local între ALDE, PMP şi PSRO, pentru ”ridicarea nivelului de trai al cetăţenilor”

Pact local între ALDE, PMP şi PSRO, pentru ”ridicarea nivelului de trai al cetăţenilor”

Liderii locali ai ALDE, PMP şi PSRO, un partid aproape inexistent, dar cu reprezentanţi în Consiliul Local Buzău, au semnat un protocol de colaborare la nivelul judeţului. Documentul prevede, ca punct esenţial, „ridicarea nivelului de trai al cetăţenilor”.

 
Protocolul a fost semnat de către vicepremierul Graţiela Gavrilescu, preşedinte interimar al ALDE Buzău, senatorul Dorin Bădulescu, preşedintele PMP Buzău, şi Silviu Roşioru, preşedintele PSRO Buzău.
 
Graţiela Gavrilescu, ministru al mediului într-o guvernare de stânga, a mai declarat că alianţa ALDE-PMP-PSRO este menită să unească dreapta în judeţul Buzău. 
 
Alianţa, mai spune Gavrilescu, are ca scop „creşterea nivelului de trai al cetăţenilor judeţului Buzău”. Rămâne de văzut acum dacă, în consiliile locale municipale, oraşenesti si comunale, membrii alianţei vor vota „împotriva” sau „pentru” proiectele iniţiate de social-democraţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările