Ovidiu Anghel, debarcat de la conducerea PNL Buzău. În locul său vine Cristinel Romanescu

Ovidiu Anghel, debarcat de la conducerea PNL Buzău. În locul său vine Cristinel Romanescu

Ovidiu Anghel a fost preşedinte PNL Buzău

Fostul lider liberal Cristinel Romanescu revine în prim-planul organizaţiei judeţene, la propunerea lui Ovidiu Anghel. La propunerea făcută în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL de fostul candidat liberal, Romanescu a fost votat preşedinte interimar unic al organizaţiei judeţene.


”Astăzi am luat decizia de a-mi depune mandatul de preşedinte al PNL Buzău, încheind astfel un proiect politico-dministrativ la care am aderat acum 5 luni de zile. Acest proiect a avut ca rezultat un procent rezonabil de 24%, însemnând 45000 de voturi şi alegerea a 8 primari, 13 viceprimari, 270 de consilieri locali, 9 judeţeni şi 9 municipali. Totodată, l-am propus BPN pe domnul Cristinel Romanescu să preia preşedinţia PNL Buzău, lucru care a fost acceptat în cadrul şedinţei BPN de astăzi. Voi sprijini noua conducere în demersurile ce urmează a fi luate în perspectiva alegerilor parlamentare din acest an”, a declarat Ovidiu Anghel, fost preşedinte PNL Buzău.

Cristinel Romanescu a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Buzău în perioada 2012 - 2015. Tot astăzi, Biroul Politic Naţional a hotărât dizolvarea Comitetului Judeţean Executiv Buzău, organizsmul de conducere al filialei judeţene a PNL.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: