Opt copii din familii afectate de calamităţi, trimişi în tabără la Sinaia

Opt copii din familii afectate de calamităţi, trimişi în tabără la Sinaia

Opt şcolari din comuna buzoiană Chiliile vor petrece o săptămână, în intervalul 20-26 august 2018, într-o tabără de vară organizată la Casa Elevilor din staţiunea prahoveană Sinaia.


Costurile cu cazarea şi masa copiilor sunt suportate prin Programul taberelor naţionale ”Solidaritatea” iniţiat de Ministerul Tineretului şi Sportului, care a răspuns astfel unei solicitări a Guvernului României de a se acorda această formă de sprijin pentru familiile care a avut de suferit de pe urma calamităţilor produse în urma ploilor şi inundaţiilor din această vară. 

Instituţiile implicate în implementarea acestei iniţiative la nivel local sunt Instituţia Prefectului – Judeţul Buzău, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău şi Primăria comunei Chiliile. Activită ţile recreative pregătite copiilor pe parcursul celor 7 zile vor fi în măsură să le ofere o rază de bucurie după momentele de cumpănă trăite alături de familiile lor în ultima perioadă, marcată de fenomene meteorologice şi hidrologice extreme.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: