O tânără a fost lăsată fără bijuterii în valoare de 3.000 de lei de bona fetiţei sale

O tânără a fost lăsată fără bijuterii în valoare de 3.000 de lei de bona fetiţei sale

Arhivă

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat principala bănuită de un furt dintr-o locuinţă de pe raza municipiului Buzău, stabilind că este vorba despre o buzoiancă în vârstă de 62 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă


Fapta fusese sesizată în ziua de 19 mai, persoana vătămată fiind o tânără de 23 ani din municipiul Buzău.

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că bănuita ar fi sustras mai multe bijuterii din locuinţa tinerei, profitând de timpul în care rămânea doar cu fiica persoanei vătamate, o minoră de 2 ani, de care avea grijă cât timp părinţii acesteia erau la serviciu”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Buzău.

În perioada 5-18 mai, femeia ar fi sustras mai multe bijuterii care erau depozitate într-o cutie în dormitor, paguba fiind estimată la 3.000 de lei. 

Prejudiciu a fost recuperat de către poliţişti şi restituit persoanei vătămate. În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: