O tânără de 20 de ani care se afla la un concert din centrul Buzăului a murit sub ochii iubitului ei

O tânără de 20 de ani care se afla la un concert din centrul Buzăului a murit sub ochii iubitului ei

Arhivă

Tragedie, sâmbătă seară, la un concert din centrul municipiului Buzău. O tânără a murit în timp ce participa împreună cu prietenul ei la concertul Zdob şi Zdub, din cadrul Serbărilor Timişoreana.


Tragedia s-a produs înainte de ora 22.00, aproape de fosta librărie Casa Cărţii. Tânăra a căzut brusc, în marea de oameni, devenind inconştientă. La început au intervenit voluntarii punctului de prim-ajutor amenajat pentru concerte, care au încercat resuscitarea victimei, apoi după zece minute a ajuns o ambulanţă. 

Martorii spun că fata nu mai răspundea manevrelor de resuscitare, iar mâinile i se învineţiseră. Mai bine de 40 de minute a încercat medicul de la ambulanţă să o aducă la viaţă pe fată, însă au decis să o transporte la spital. Ulterior, a fost declarat decesul tinerei în urma unui stop cardio-respirator.

Fata avea 20 de ani. Prietenul ei le-ar fi spus martorilor care au asistat la spactacolul tragic că nu consumase băuturi alcoolice, aşa cum bănuiau cei din jur, şi nu era fumătoare. 

Cauza morţii va fi descoperită la necropsie.      

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: