VIDEO O ploaie torenţială a dat peste cap traficul auto pe DN 10, la Nehoiu

VIDEO O ploaie torenţială a dat peste cap traficul auto pe DN 10, la Nehoiu

Din cauza ploii torenţiale de marţi după-amiază, circulaţia pe DN 10 s-a desfăşurat cu dificultate în zona Nehoiu. Traficul a fost oprit timp de 30 de minute la kilometrul 68+600 din cauza apei unui izvor care a acoperit partea carosabilă.

 
Adâncimea apei depăşea 30 de centimetri iar şoferii nu s-au încumetat să traverzeze zona. Circulaţia a fost reluată după ce a fost curăţat carosabilul cu un utilaj al Primăriei Nehoiu.
 
De asemenea la km.69+700, în zona Gării Nehoiaşu, circulaţia s-a făcut cu dificultate din cauza aluviunilor şi pietrelor care au ajuns pe carosabil. În zonăa  acţionat o volă a unui agent economic şi un Unimog cu lamă al SDN Buzău.
 
De la ora 14.00, s-a activat CJCCI la sediul ISU Buzău. Acesta va fi activ până mâine, la ora 12.00, la expirarea codului hidrologic portocaliu valabil pentru bazinul superior al râului Buzău şi afluenţii din bazinul mediu al acestuia.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: