O minoră de 15 ani a dispărut de acasă. Este căutată de politişti în toată ţara

O minoră de 15 ani a dispărut de acasă. Este căutată de politişti în toată ţara

Cornelia Grancea a fost dată în urmărire la nivel naţional.

Miercuri după-amiază, o buzoiancă a sesizat telefonic ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Buzău cu privire la faptul că nepoata sa, Cornelia Grancea, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu din seara precedentă şi nu a mai revenit.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Din primele verificări efectuate de poliţişti imediat după primirea sesizării a rezultat că minora locuieşte cu bunica sa în municipiul Buzău, iar la data de 22 aprilie a plecat de acasă fără să-i spună acesteia unde se duce. Bunica acesteia nu a putut furniza informaţii cu privire la anturajul fetei, precizând că nu îi cunoaşte prietenii.
 
Semnalmentele minorei au fost comunicate dispozitivului de siguranţă publică, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea depistării ei. De asemenea, la solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Cornelia Grancea a fost dată în urmărire la nivel naţional. 
 
Persoanele care deţin informaţii ce pot contribui la găsirea minorei sunt rugate să anunţe imediat cea mai apropiată secţie de poliţie.
 
Semnalmente: aproximativ 1,50 m înălţime, păr negru, tuns la baza umerilor, ochi căprui, ten măsliniu, fără semne particulare. La momentul plecării de acasă, fata era îmbrăcată cu o fustă lungă de culoare albastră cu motiv floral şi cu un pulover vişiniu şi era încălţată cu pantofi de culoare neagră, cu toc.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: