Cine sunt româncele mamă şi fiică, originare din Buzău, victime ale criminalului în serie din Cipru

Cine sunt româncele mamă şi fiică, originare din Buzău, victime ale criminalului în serie din Cipru

Două românce, mamă şi fiică, se află printre victimele criminalului în serie arestat recent în Cipru. Autorul este un ofiţer de armată greco-cipriotă în vârstă de 35 de ani, care şi-ar fi recunoscut crimele. Printre ele, scrie presa cipriotă, se află Livia Florentina Bunea, născută în Buzău, de 36 de ani, precum şi fiica ei, Elena Natalia, de opt ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Cele două au fost declarate dispărute din casa lor, Ayios Pavlos, Cipru, la 30 septembrie 2016.
 
Bărbatul arestat a mărturisit uciderea a şapte femei şi fete în ceea ce mass-media locală au numit „primele crime în serie" ale insulei.
 
Două corpuri au fost găsite într-un puţ de mină la începutul acestei luni, iar al treilea a fost găsit joi.
 
Principalul suspect este un ofiţer de armată greco-cipriotă în vârstă de 35 de ani, care şi-ar fi recunoscut crimele.
 
Poliţia caută acum cadavrele victimelor pe baza informaţiilor pe care suspectul le-a furnizat.
 
Acestea implică o femeie care era fie indiană, fie nepaleză, precum şi o femeie română şi fiica ei de opt ani. O fată de şase ani, fiica uneia dintre victimele crimelor, lipseşte.
 
Anchetatorii au găsit joi corpul celei de-a treia femei, după ce suspectul i-a condus la locul în care se presupune că l-a aruncat, în apropierea capitalei Nicosia.

 
Potrivit Cyprus Mail, victimele românce sunt Livia Florentina Bunea (36 de ani) şi fiica ei, Elena Natalia Bunea, care au dispărut din casa lor din Ayios Pavlos pe 30 septembrie 2016.
 
O persoană care le cunoştea a declarat la televiziunea de stat că la acea vreme prietenii lor au devenit îngrijoraţi aşa că au intrat în apartamentul lor, pe care l-au găsit neîngrijit, cu vase murdare în bucătărie. Hainele celor două erau încă la locul lor în mobila apartamentului. 

 
Potrivit paginii sale de Facebook, încă activă, Livia a absolvit Liceul Mihai Eminescu din Buzău apoi Universitatea de Petrol şi Gaze din Ploieşti. Şi-a actualizat ultima oară poza de profil în august 2016.
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: