O instituţie din Republica Moldova şi-a anunţat prezenţa la „Museum Fest” - festivalul naţional al muzeelor

O instituţie din Republica Moldova şi-a anunţat prezenţa la „Museum Fest” - festivalul naţional al muzeelor

Cea de-a doua ediţie a festivalului organizat de Muzeul Judeţean Buzău va avea loc în luna mai, iar până acum, 19 muzee din ţară şi-au anunţat prezenţa la eveniment. Anul acesta, muzeele participante vor prezenta publicului buzoian concepte expoziţionale noi.

Ştiri pe aceeaşi temă


Un eveniment naţional important va fi găzduit de Muzeul Judeţean Buzău în luna mai. Este vorba despre „Museum Fest” un festival naţional al muzeelor, concept lansat anul trecut. 

Festivalul va avea loc în perioada 10-12 mai, iar până acum, 19 muzee din ţară şi-au anunţat prezenţa la eveniment. Toate muzeele invitate vor prezenta publicului buzoian concepte expoziţionale noi, inovatoare.

În acest an, în premieră, la festival va fi prezent şi Muzeul Raional din Soroca, Republica Moldova, cu o expoziţie de cusături şi de covoare. 

La eveniment vor mai participa muzee din Constanţa, Baia Mare, Zalău, Piteşti, Sibiu şi Suceava. Buzoienii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la ineditele expoziţii, mai ales că accesul vizitatorilor este gratuit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: