UPDATE Femeia care ameninţa că se aruncă de la etajul al cincilea a fost salvată de un pompier

UPDATE Femeia care ameninţa că se aruncă de la etajul al cincilea a fost salvată de un pompier

FOTO Arhiva

O femeie cunoscută cu afecţiuni psihice a fost salvată miercuri seara, după ce a stat două ore agăţată de un balcon situat la etajul al cincilea al unui bloc turn din municipiul Buzău şi a ameninţat că se aruncă în gol.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 21.50 Femeia a fost salvată după ce un pompier a urcat pe scară, a prins-o, a spart un geam de la un etaj inferior şi a adus-o în siguranţă în bloc.
 
STIREA INTIALA: 
O femeie de 49 de ani din municipiul Buzău, cunoscută cu afecţiuni psihice, a ieşit, în urmă cu mai bine de o oră, în afara balconului neînchis al apartamentului său situat la etajul al şaselea al unui bloc turn. 
 
Martorii povestesc că, nu se ştie exact cum, femeia a coborât un etaj sprijinindu-se de balcon şi geamuri, iar în prezent este agăţată de un balcol închis, situat la etajul al cincilea. 
 
În apartamentul respectiv nu este nimeni acasă, iar femeia ameninţă că se aruncă în gol. 
 
Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu o autoscară care a urcat până la aproximativ trei metri de ea. Un pompier încearcă să o convingă să coboare, însă femeia continuă să ameninţe că se aruncă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: