O femeie a murit pe masa de operaţie, în Maternitatea Buzău

O femeie a murit pe masa de operaţie, în Maternitatea Buzău

Tânăra era internată de mai multe zile, din cauza unor afecţiuni ginecologice

O tânără a murit pe masa de operaţie, joi noapte, la Maternitatea din Buzău, din cauza unor complicaţii ginecologice. Potrivit medicilor, tânăra în vârstă de 24 de ani a suferit un stop cardiorespirator imediat după intervenţia chirurgicală. Cauza exactă a decesului va fi cunoscută după efectuarea necropsiei.


Pe data de 12 martie, femeia a solicitat intervenţia unei ambulanţe, din cauza durerilor puternice, fiind transportată iniţial la Spitalul Orăşenesc din Nehoiu, apoi transferată la Maternitatea din Buzău, unde a rămas internată.

Potrivit unor surse medicale, tânăra care era gravidă în patru luni avea simpotomele unui avort în curs. A intrat în operaţie pe timpul nopţii însă a suferit un stop cardio respirator în jurul orei 2.00. Medicul care a operat-o pe femeie spune că fătul prezenta malformaţii grave. 

Fratele femeii care a murit pe masa de operaţie a sesizat imediat Poliţia. ”Am fost sesizaţi că o femeie a murit în jurul orei 2.00, în Maternitatea din Buzău, şi imediat o echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului pentru a efectua primele verificări. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Medico Legal, pentru efectuarea necropsiei”, ne-a declarat comisar şef Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Tânăra care a decedat joi noapte în Maternitate avea 24 de ani şi era din oraşul Nehoiu. Rudele familiei aşteaptă rezultatele necropsiei, pentru a decide dacă depun plângere la adresa cadrelor medicale din Maternitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările