VIDEO O femeie din Buzău a murit după ce a fost lovită de un tren

VIDEO O femeie din Buzău a murit după ce a fost lovită de un tren

Fmeie lovită mortal de tren locuia în zona pasarelei

O femeie din Buzău a fost lovită mortal, în această dimineaţă, de trenul InterRegio Bucureşti Nord - Bacău. Evenimentul s-a produs în zona pasarelei care face legătura între bulevardul 1 decembrie 1918 şi cartierul Poştă.

 
Din primele cercetări a rezultat că femeia de 75 de ani nu s-a asigurat la traversarea căii ferate, fiind surprinsă şi accidentată mortal de locomotiva trenului. Potrivit unui angajat al CFR, martor al evenimentului, femeia a fost izbită de locomotivă şi aruncată câţiva metri pe şinele de cale ferată. În urma impactului, bătrâna a murit pe loc.
 
Poliţiştii şi procurorul criminalist au început o anchetă pentru a afla cauzele accidentului. Femeia locuia în zona pasarelei şi traversa frecvent liniile de cale ferată pentru a ajunge la un magazin din apropiere.
 
În zonă s-au produs numeroase accidente, deoarece este traversată frecvent de oameni, deşi în apropiere este o pasarelă. Ultimul eveniment de acest fel s-a înregistrat în urmă cu aproape o lună când, exact în acelaşi loc, un bărbat în vârstă de 41 de ani fost călcat de tren, după ce şi-a prins un picior între şinele de la macaz.
 
Citeşte şi: 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările