O femeie din Bisoca a născut acasă pentru că ambulanţa a rămas înzăpezită

O femeie din Bisoca a născut acasă pentru că ambulanţa a rămas înzăpezită

Ambulanţa nu a putut ajunge la gravidă din cauza zăpazii

O gravidă a născut acasă după ce ambulanţa care trebuia să o ajute să ajungă la spital a rămas înzăpezită la patru kilometri distanţă de locuinţa femeii din satul Sări, comuna Bisoca. Atât mama cât şi copilul sunt sănătoşi iar ambulanţa aşteaptă un utilaj de deszăpezire ca să ajungă la mamă şi copil.

În această diminmeaţă Ambulanţa Vintilă Vodă a primit un apel de la o gravidă în luna a noua care acuza puternice dureri abdominale. Autospeciala a plecat de urgenţă dar, din cauza zăpezii nu a mai putut avansa pe drumul de munte care duce către satul Sări.

"Este vorba despre o salvare care a venit să ia o gravidă să o ducă la maternitate. Mai avea patru kilometri de parcurs când nu a mai putut merge din cauza zăpezii. Am trimis un utilaj să îi ajute să ajungă la femeie", ne-a declarat Gheorghe Beşliu, primarul comunei Bisoca.

Între timp, femeia a născut acasă asistată de mama ei şi aşteaptă să ajungă ambulanţa care să o transporte la spital.

Luminiţa Tătaru, tânăra mămică, are 25 de ani şi este la a patra naştere. Atât ea cât şi băieţelul pe care l-a născut sunt perfect sănătoşi.

Vom reveni cu amănunte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările