Număr record de buzoieni diagnosticaţi cu Covid-19, în Buzău. Adolescentă de 14 ani, printre cazurile grave VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

DSP Buzău a raportat, miercuri, 244 cazuri noi de infectare si 2 cazuri de reinfectare cu noul coronavirus. O tânără de 14 ani, din municipiul Buzău, infectată cu coronavirus, a fost internată în stare gravă la Spitalul Judeţean.

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 244 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus şi alte două cazuri de reinfectare. 

Pacienţii au vârste cuprinse între 1 an şi 80 de ani. Un număr de 1.042 teste au fost efectuate în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 892 au fost teste rapide antigen şi 150 RT-PCR.

Conform aceleiaşi surse, au mai fost înregistrate şi cinci decese la pacienţi cu vârste cuprinse între 50 şi 77 de ani. De la începutul pandemiei de Covid-19, 513 buzoieni au decedat după ce s-au infectat cu virusul Sars-Cov-2.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău anunţă că unitatea medicală a internat o adolescentă de 14 ani, din municipiu, infectată cu coronavirus, aflată în stare gravă. 

La evaluarea medicală, s-a constatat că tânăra are o afectare pulmonară de 35%. La scurt timp după internare, starea sa a început să se deterioreze. 

Reprezentanţii spitalului buzoian au găsit, după-amiază, un loc la Spitalul Gomoiu, din Bucureşti, pentru transferul minorei din Buzău. Aici va ajunge împreună cu mama sa, şi ea infectată cu SARS-CoV-2.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cadavru cu urme de violenţă, găsit în Piteşti, lângă calea ferată. Ce au descoperit oamenii legii

Bătăuşi reţinuţi de poliţişti după o demonstraţie de forţă într-o comună din Argeş. Indivizii au lovit un consătean şi i-au făcut praf maşina

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite