Nouă misiune pentru utilajul de ridicat autoturisme de pe spaţiul public

Nouă misiune pentru utilajul de ridicat autoturisme de pe spaţiul public

Poliţiştii locali continuă să caute „rable” pe străzile oraşului Buzău, maşini abandonate de ani buni care ocupă aiurea locuri de parcare. Oamenii legii lucrează cot la cot cu muncitorii de la Urbis Serv, iar săptămâna trecută au mai reuşit să ridice cinci „rable”.


* Poliţia Locală anunţă că va continua acţiunea de ridicare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public al municipiului. 

Nu se mişcă din loc cu anii, unele nu mai au nici parbriz sau volan, dar ocupă locuri de parcare preţioase, în condiţiile în care numărul de maşini creşte de la an la an. Este vorba despre maşinile abandonate pe domeniul public al municipiului Buzău, prezenţa acestora fiind anunţate prin zeci de sesizări primite pe adresa Poliţiei Locale.  

Poliţiştii locali au reuşit, în ultima săptămână, să identifice cinci astfel de „rable”. Autovehiculele, unele în stare avansată de degradare, au fost ridicate de către un utilaj al societăţii Urbis Serv şi transportate la un depozit al societăţii. 
 
Acţiunile privind identificarea şi ridicarea maşinilor abandonate vor continua, asigură oamenii legii. Conform legislaţiei, autovehiculul poate fi declarat abandonat dacă se află în acelaşi loc de cel puţin un an de zile, abia apoi putând fi urmate procedurile de ridicare a acestora de pe domeniul public.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: