Nou record de decese provocate de coronavirus, în Buzău. Un tânăr de 35 de ani, printre victime

Nou record de decese provocate de coronavirus, în Buzău. Un tânăr de 35 de ani, printre victime

Arhivă

Autorităţile din Buzău au raportat, marţi, zece decese provocate de coronavirus, acesta fiind un nou record negativ de la începutul pandemiei. Printre victime este şi un tânăr de 35 de ani, care nu avea altceva decât o anemie uşoară.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  judeţul Buzău au fost confirmate 60 de cazuri noi de infectare. Pacienţii au vârste între 13 ani şi 88 de ani. 
 
Cele zece decese raportate marţi au ridicat la 322 numărul de decese cauzate de COVID-19 de la începutul pandemiei. Cel mai vârstnic avea 86 de ani, iar cel mai tânăr, 35 de ani.
 
Conform raportului DSP, tânărul s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, cu simptomatologie respiratorie severă. A fost testat şi confirmat cu SARS-CoV-2 pe data de 19 martie şi transferat pe secţia de Pneumologie.
 
Evoluţia clinică a fost nefavorabilă, fiind necesar transferul la Terapie Intensivă, pe 21 martie. La 1 aprilie, tânărul a decedat, spre uimirea rudelor şi tuturor cunoscuţilor care îl ştiau sănătos.
 
De altfel, în raportul în care apare decesul bărbatului de 35 de ani, autorităţile sanitare menţionează doar o anemie uşoară în dreptul comorbidităţilor. Acesta era marinar şi se pregătea să plece pe mare.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările