Nou caz de infecţie cu Coronavirus în Buzău. Este vorba despre un bărbat care a contractat boala în Ialomiţa

Nou caz de infecţie cu Coronavirus în Buzău. Este vorba despre un bărbat care a contractat boala în Ialomiţa

Arhivă

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, la nivelul judeţului Buzău, s-a mai confirmat un caz de infecţie cu Coronavirus, numărul total al cazurilor COVID-19 înregistrate până în prezent fiind de 21. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani care s-ar fi contaminat în Ialomiţa

Ştiri pe aceeaşi temă


Acesta a avut simptomatologie uşoară şi s-a prezentat la o unitate sanitară, unde a primit recomandarea de a merge la Secţia Pneumofiziologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. 

I-au fost recoltate probe pentru testarea pentru Coronavirus, iar rezultatul emis de Institutul Cantacuzino din Bucureşti a fost pozitiv. Pacientul a fost transferat la Institutul ”Victor Babeş” din Bucureşti. 

Imediat după aflarea rezultatului, au fost recoltate probe soţiei şi celor doi copii, care au fost plasaţi în izolare la domiciliu. 

Direcţia de Sănătate Publică a declanşat o anchetă epidemiologică pentru stabilirea contacţilor pacientului. Din datele deţinute până acum, pacientul este contact direct cu un caz pozitiv din judeţul Ialomiţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările