Nou anunţ legat de termenul de finalizare a construcţiei podului de la Vadu Paşii

Nou anunţ legat de termenul de finalizare a construcţiei podului de la Vadu Paşii

Conducerea Consiliului Judeţean Buzău a dat asigurări că lucrările la pod vor continua, iar termenele vor fi respectate, în ciuda problemelor pe care le-a semnalat constructorul după viitura de săptămâna trecută. De asemenea, Petre Emanoil Neagu a spus că nu se pune problema nici măcar de o suplimentare financiară a proiectului.

Ştiri pe aceeaşi temă


După viitura de săptămâna trecută de pe râul Buzău, constructorul podului de la Vadu Paşii anunţa că a avut pierderi foarte mari şi că din această cauză este posibil ca lucrările să mai dureze cel puţin un an. 

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău spune însă că lucrările la pod vor continua iar termenele vor fi respectate, aşa cum prevede contractul semnat între constructor şi administraţia judeţului. 

Astfel, podul ar urma să fie deschis traficului rutier la toamnă. Mai mult decât atât, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău spune că nu se pune problema unei suplimentări financiare a proiectului, atâta timp cât lucrarea este asigurată.

Lucrările la podul de la Vadu Paşii sunt supravegheate permanent de autorităţi. Noul pod este reabilitat cu bani de la Consiliul Judeţean Buzău şi Ministerul Dezvoltării, investiţia ridicându-se la peste 26.000.000 lei. 

Lucrarea este executată de un consorţiu format din mai multe firme, printre care si Integral Buzău, societate de construcţii care a ridicat si noua maternitate din municipiu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: