Niciun şomer nu a fost angajat pe loc în municipiul Buzău, la Bursa locurilor de muncă

Niciun şomer nu a fost angajat pe loc în municipiul Buzău, la Bursa locurilor de muncă

Niciun buzoian n-a fost angajat pe loc  FOTO: AJOFM Buzău

La Bursa locurilor de muncă organizată astăzi în municipiul Buzău, într-un mall din oraş, au participat 57 de firme. Angajatorii chemaţi la eveniment de AJOFM Buzău au scos la concurs aproape 500 de posturi. Din păcate însă, şomerii care s-au prezentat la standuri şi care au căutat cu adevărat un loc de muncă nu au fost deloc pe placul patronilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Majoritatea celor veniţi astăzi la Bursa generală A locurilor de muncă ori nu aveau experienţă, ori nu erau calificaţi în nicio meserie. Alţi şomeri s-au prezentat la evenimentul de astăzi doar pentru a prelungi viza, condiţie obligatorie pentru primirea în continuare a ajutorului de şomaj.
 
În aceste condiţii, la bursa organizată în municipiul Buzău, niciun şomer nu a fost angajat pe loc. Câteva zeci au fost însa selectati pentru un interviu şi o probă de lucru. Doar daca vor face impresie bună, vor fi angajaţi. 
 
Tot astăzi, la Bursa generală a locurilor de muncă, în municipiul Râmnicu Sărat, deşi au fost doar 72 de locuri de muncă vacante, şase râmniceni au reuşi să se angajeze pe loc, în timp ce alţi 15 s-au înscris la cursuri de formare profesională. De asemenea, la Pătârlagele, unde au fost 13 posturi vacante, trei persoane au reuşit să-şi găsească pe loc un job.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: