Negocieri reluate între CJ şi constructor, pentru ca lucrările la blocul operator al Spitalului Judeţean Buzău să continue

Negocieri reluate între CJ şi constructor, pentru ca lucrările la blocul operator al Spitalului Judeţean Buzău să continue

Reprezentanţii Consiliului Judeţean anunţă continuarea lucrărilor la blocul operator al Spitalului Judeţean, după ce proiectul a fost blocat ca urmare a unor noi pretenţii financiare, ridicate de firma constructoare. Negocierile dintre cele două părţi au intrat în impas, însă conducerea Consiliului Judeţean afirmă că lucrarea va fi dusă la final ori de societatea care a câştigat licitaţia ori de o alta.

Ştiri pe aceeaşi temă


Şantierul pentru reabilitarea blocului operator a început în vara anului trecut, cu o investiţie aprobată de 13,5 milioane de lei. Firma care a câştigat licitaţia a emis însă noi pretenţii, odată cu modificarea salariilor din domeniul construcţiilor. 

Se pare că societatea ar fi cerut încă 50% din valoarea contractului, însă conducerea Consiliului Judeţean a refuzat. În aceste condiţii, firma a oprit lucrările la Blocul Operator. 

Dar problema legată de suspendarea şantierului pentru reabilitarea secţiei de la Spitalul Judeţean urmează să fie tranşată în curând.

Perioada de inactivitate nu a presupus pierderea finanţării. Astfel, cu sau fără firma bucureşteană, lucrările trebuie reluate. Responsabilii din Consiliului Judeţean spun că urmează o ultimă rundă de negocieri, pentru a se lua o decizie.

Aceeaşi societate care se ocupă de reabilitarea Blocului operator a câştigat şi licitaţia pentru reabilitarea fostul Spital Brătianu, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, unde a fost deja deschis şantierul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: