Motociclişti din toată ţara vor petrece, în acest weekend, într-o pădure de lângă Râmnicu Sărat

Motociclişti din toată ţara vor petrece, în acest weekend, într-o pădure de lângă Râmnicu Sărat

Arhivă adevarul.ro

În acest weekend are loc întrunirea anuală a motocicliştilor, organizată de Seawolves MC Buzău, în colaborare cu primăria comunei buzoiene Podgoria. Tabăra va fi amenajată în pădurea Pleşeşti, din comuna Podgoria.


Motoarele vor răsuna la o petrecere haiducească în pădurea Pleşeşti, situată la aproximativ 6 kilometri de municipiul Râmnicu Sărat, iar accesul se face pe un drum asfaltat. Locaţia permite camparea unui număr mare de corturi şi dispune de locuri de parcare nelimitate.

Pentru vineri, începând cu ora 19.00, sunt pregătite recitaluri folk şi rock. „În jurul unui foc de tabără, pregătim împreună un ceaun de fasole cu afumătură, iar pentru sâmbătă facem cinste cu un gulaş de nu-l uitaţi prea curând”, a declarat Nicu Baciu, unul dintre organizatori.

Pentru ziua de sâmbătă sunt programate concursuri cu premii. În locaţie pot fi găsite standuri cu mâncare şi băuturi, iar intrarea este liberă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: