Motivul pentru care primăria Buzău înfiinţează o firmă care va produce şi livra mixturi asfaltice

Motivul pentru care primăria Buzău înfiinţează o firmă care va produce şi livra mixturi asfaltice

Trans Urbis SRL este numele noii firme a municipalităţii, care se va naşte prin asocierea societăţilor Urbis Serv şi Trans Bus. Principala sa activitate va fi producerea şi comercializarea mixturilor asfaltice.

Ştiri pe aceeaşi temă


Staţia de asfalt, care se află în prezent în proprietatea societăţii Urbis Serv, este una dintre cele mai moderne din ţară şi are o capacitate de producţie mult peste necesităţile Urbis.

Dar, pentru că din cauza unor restricţii impuse prin lege nu poate fi comercializată  către terţi decât o anumită cantitate de asfalt, staţia este folosită doar la 10% din capacitatea ei.

Dacă ar fi depăşite cele 80% din cifra de afaceri prin comercializarea mixturilor asfaltice, Urbis s-ar afla în imposibilitatea de a mai obţine comenzi de la Primărie prin încredinţare directă.

Este şi motivul pentru care se va înfiinţata noua societate, care va avea sediul pe strada Depozitului nr. 3, unde sunt amplasate staţiile de asfalt şi cea de betoane şi care va fi condusă de un administrator unic.

Despre oportunitatea înfiinţării societăţii Trans Urbis vor fi întrebaţi consilierii locali municipali, convocaţi în şedinţa CLM pentru 21 octombrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: