Motivul pentru care Consiliul Judeţean a suplimentat fondurile necesare modernizării UPU Buzău

Motivul pentru care Consiliul Judeţean a suplimentat fondurile necesare modernizării UPU Buzău

Consiliul Judeţean a majorat sumele alocate proiectului de modernizare a Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău. Decizia a fost luată, prin votul majorităţii consilerilor judeţeni, în şedinţa extraordinară de marţi.

Ştiri pe aceeaşi temă


Suplimentarea fondurilor ce constituie contribuţia proprie a judeţului la realizarea proiectului care se ridică la 200.000 de lei.

Preşedintele Consiliului Judeţean a explicat de unde au apărut diferenţele faţă de sumele estimate şi alocate iniţial.

”S-au făcut evaluări şi s-a constatat că mai trebuie anumiţi bani pentru lucrările care se vor face acolo. Este vorba despre o sumă foarte mare, vreo două miliarde de lei vechi, iar ca să evităm orice disfuncţie în derularea acestor lucrări am ţinut această şedinţă extraordinară”, a declarat Petre Emanoil Neagu, preşedintele CJ Buzău.

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău va fi extinsă şi modernizată, în perioada următoare, printr-un proiect cu finanţare europeană şi din fonduri proprii ale judeţului. 

Practic, extinderea va consta în construirea unei noi clădiri, în curtea spitalului. Prin acelaşi proiect, secţia va fi complet dotată şi utilată cu aparatură modernă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: