Mobilizare de forţe în Buzău pentru căutarea unei fetiţe de 8 ani care a dispărut de acasă. Unde a fost văzută ultima oară

Mobilizare de forţe în Buzău pentru căutarea unei fetiţe de 8 ani care a dispărut de acasă. Unde a fost văzută ultima oară

Poliţiştii buzoieni au fost sesizaţi, vineri seară, de dispariţia unei fetiţe de aproape 9 ani, de la domiciliul său aflat într-un sat de munte din comuna Bisoca. Sesizarea s-a făcut la 112, în jurul orei 21.00, mai mulţi poliţişti şi jandarmi fiind trimişi imediat în misiune de căutare şi salvare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ, Nicoleta Ploscaru, de 8 ani şi 10 luni, din comuna Bisoca, sat Recea, judeţul Buzău , a plecat în jurul orei 17.00 de la domiciliu către o locaţie situată la aproximativ 500 de metri de domiciliu şi nu a revenit.
 
Semnalmente: înălţime 120 cm, greutate 30 kg, păr şaten, prins în coadă, ochi căprui, ten deschis, faţă ovală.
 
Îmbrăcăminte: tricou de culoare alb, pantaloni negri lungi tip colant şi pantofi sport, roşu cu negru.
 
Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: