Moartea inexplicabilă a unui tânăr din Râmnicu Sărat: a fost găsit într-o maşină care staţiona cu motorul pornit

Moartea inexplicabilă a unui tânăr din Râmnicu Sărat: a fost găsit într-o maşină care staţiona cu motorul pornit

Arhivă adevarul.ro

Sărbători îndoliate pentru familia unui râmnicean de 38 de ani, stabilit în Bucureşti. A fost găsit mort în această dimineaţă în apropierea haltei CFR, din localitatea vrânceană Voetin. Descoperirea a fost facută de către angajatii Companiei de Apă Buzău, care faceau verificarea zilnică a forajelor din zonă. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs decesul.


Cadavrul bărbatului a fost găsit chiar langă forajul nr. 15, din frontul de captare de la Voetin, administrat de Compania de Apă Buzău. 

Angajaţii societăţii făceau rondul de dimineaţă, moment în care au văzut o maşină pornită cu portiera deschisă. La câţiva metri de autoturism zăcea trupul bărbatului fără suflare. Imediat oamenii au sunat la 112, iar la faţa locului a venit o ambulanţă, dar şi echipaje ale Poliţiei. 

Rudele tânărului spun că bărbatul plecase de acasă de seara trecută la stupii de albine pe care îi avea lângă lanurile de rapiţă.

Bărbatul, în varsta de 38 de ani, locuia în Bucureşti, însă venea deseori la Râmnicu Sărat pentru a îngriji stupii de albine, pe care îi deţinea împreuna cu fratele său, apicultor. Rudele sunt şocate de moartea fulgerătoare a acestuia, mai ales că nu ştiau să aibă probleme de sănătate.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Buzău pentru efectuarea necropsiei. Totodată, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte în care s-a produs decesul tânărului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările