Moarte suspectă la Râmnicu Sărat. Un bărbat a fost găsit carbonizat în propria maşină

Moarte suspectă la Râmnicu Sărat. Un bărbat a fost găsit carbonizat în propria maşină

Pompierii au fost solicitaţi să intervină în jurul orei 04:00 dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu care mistuia un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Râmnicu Sărat. Pompierii au descoperit în interiorul maşinii cadavrul unei persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Ajunşi la locul intervenţiei, aceştia au stins incendiul care a cuprins întreaga maşină apoi au descoperit în interiorul autoturismului trupul carbonizat al unui bărbat. 
 
Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut se pare de una dintre rudele victimei. De menţionat că autovehiculul nu se afla în trafic, ci era parcat în faţa casei victimei. 
 
„Deocamdată nu s-a descoperit sursa incendiului. Încă se fac cercetări”, a declarat George Creţu, ofiţer de presă ISU Buzău.
 
Pompierii desfăşoară o anchetă pentru a stabili cum s-a produs tragicul eveniment. Cazul a intrat în atenţia poliţiei şi Parchetului. Anchetatorii iau în calcul toate ipotezele: accident, sinucidere sau crimă. 
 
Victima este un bărbat de 41 de ani, din Râmnicu Sărat. Ar fi intrat în depresie, spun apropiaţii săi, după divorţ. Intrase într-o nouă relaţie, incidentul din noaptea de joi spre vineri producându-se în faţa casei în care locuia alături de concubina sa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: