Minoră dispărută de acasă, căutată de poliţişti

Minoră dispărută de acasă, căutată de poliţişti

Florica Pîrvu a fost dată în urmărire la nivel naţional

Poliţiştii din Buzău caută minoră în vârstă de 15 ani, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Fata se numeşte Florica Pârvu şi este din cmuna Ţinteşti.

 
În noaptea de 21 spre 22 aprilie, în jurul orei 23, o femeie din comuna Ţinteşti a sunat la „112” şi a sesizat că fiica sa a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.
 
Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că minora a fost internată într-un Complex de Servicii Comunitare din municipiul Buzău, în luna martie, iar în ziua de 16 aprilie a fost luată de mama sa pentru a petrece sărbătorile de Paşti împreună cu familia.La data de 22 aprilie, în jurul orei 22, minora a folosit telefonul mobil al mamei sale, după care a ieşit din casă şi nu a mai revenit.
 
La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, fata a fost dată în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării minorei.
 
Persoanele care deţin informaţii ce pot contibui la găsirea minorei Florica Pîrvu sunt rugate să anunţe imediat cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
Semnalmente: înălţime 1,60 – 1,70 m, păr lung, blond, drept, faţă ovală, ochi albaştri, ten deschis, prezintă o cicatrice pe piciorul stâng.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: