Minoră dintr-o comună buzoiană, dispărută de două zile de acasă

Minoră dintr-o comună buzoiană, dispărută de două zile de acasă

Petruţa Dumitrache

Poliţiştii caută de mai bine de 24 de ore o minoră din comuna Balta Albă, care a plecat duminică după amiază de acasă şi nu a mai revenit. Dispariţia fetei a fost sesizată de părinţi, luni dimineaţă, printr-un apel la 112.

Ştiri pe aceeaşi temă


O femeie din satul Amara, comuna Balta Albă a anunţat poliţia că fiica sa, Petruţa Dumitrache în vârstă de 13 ani şi 9 luni a plecat de duminică de acasă şi nu a mai revenit.
 
Imediat după primirea sesizării, poliţiştii s-au deplasat la domiciliul minorei şi au discutat cu mama acesteia, care a precizat că în după-amiaza de 27 aprilie, Petruţa Dumitrache a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Ulterior, când au discutat la telefon, fata i-a spus mamei sale că nu doreşte să se întoarcă, fără a menţiona locul unde se află.

La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Petruţa Dumitrache a fost dată în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea depistării ei.

Persoanele care deţin informaţii ce pot contribui la găsirea minorei sunt rugate să anunţe imediat cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalmente: 1,50 – 1,55 m înălţime, ochi căprui, păr şaten, tuns la nivelul umerilor, ten deschis, fără semne particulare.

În momentul plecării de acasă era îmbrăcată cu o bluză de culoare albă cu mânecă lungă, blugi albaştri şi era încălţată cu pantofi negri tip adidas cu şireturi verzi.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: