Ministrul justiţiei anunţă amânarea datei de inaugurare a noului sediu al Judecătoriei Buzău, din Galleria Mall

Ministrul justiţiei anunţă amânarea datei de inaugurare a noului sediu al Judecătoriei Buzău, din Galleria Mall

Prezent în această dimineaţă la Buzău, ministrul justiţiei, Robert Cazanciuc, s-a oprit la Galleria Mall, pentru a verifica stadiul amenajării noului sediu al Judecătoriei. Acesta a fost nevoit să avanseze un nou termen de finalizare a lucrărilor.


Iniţial, 20 octombrie era data estimată pentru inaugurarea noului sediu, însă ministrul Justiţiei a anunţat astăzi că noua Judecătorie se va deschide pe 2 decembrie. “Lucrările nu vor fi gata pe 20 octombrie, constructorul ţine cont de calitate, cred că amenjarea propriu-zisă se va termina la jumătatea lunii noiembrie, apoi vor fi mutate aici dosarele, iar din 2 decembrie se vor putea ţine primele şedinţe de judecată”, a declarat Robert Cazanciuc, ministrul justiţiei.

Termenul de finalizare a lucrărilor a fost amânat la cererea proprietarului mall-ului. “A durat ceva timp găsirea unor locaţii pentru agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea aici şi care aveau contracte deja încheiate. Proprietarul a trebuit să identifice şi să amenajeze noi locaţii pentru aceştia şi de aceea se mai întârzie cu lucrările”, ne-a spus Leontin Drăgulescu, vicepreşedintele Judecătoriei Buzău.

Centrul comercial Galleria Mall a fost construit în anul 2008 de către dezvoltatorul GTC România şi a fost cumpărat în anul 2015 de către societatea buzoiană Eurosting Aaw Industry SRL. Mall-ul are o suprafaţă de peste 20.000 de metri pătraţi, iar spaţiul destinat Judecătoriei Buzău ar urma să ocupe aproximativ 8-9% din suprafaţa totală a clădirii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările