Mii de familii din Buzău, fără apă caldă menajeră

Mii de familii din Buzău, fără apă caldă menajeră

Conducerea Regiei Autonome (RAM) Buzau aduce la cunoştinţa buzoienilor racordaţi la sistemul centralizat de încălzire că tocmai a primit o notificare de la Ecogen Energy (CET) prin care anunţă sistarea producţiei apei calde menajere, începând cu 17 august 2019. Regia Autonomă nu va mai avea astfel ce să furnizeze către clienţi.

Ştiri pe aceeaşi temă


”Facem precizarea că ne aflăm, din nou, în aceeaşi situaţie ca în 2 aprilie 2019 când, în mod abuziv, ECOGEN a sistat furnizarea agentului termic, chiar dacă RAM Buzău era cu plăţile la zi şi toate clauzele contractuale respectate. Ne exprimăm totuşi speranţa ca acest abuz să nu se repete şi de aceasta dată”, se arată într-un comunicat al furnizorului de căldură şi apă caldă menajeră către populaţie.

Imediat după oprirea încălzirii începând cu 2 aprilie 2019, Primăria municipiului şi RAM Buzău au luat măsuri pentru găsirea soluţiilor alternative necesare asigurării apei calde şi a încălzirii pentru apartamentele şi instituţiile rămase racordate la SACET, în cazul în care se va proceda la fel. 

Conducerea RAM cere scuze clienţilor pentru disconfortul creat de acest context şi îi asigură că se depun eforturi pentru asigurarea acestui serviciu către buzoieni. RAM Buzău cumpără apa caldă de la Ecogen Energy pe care o furnizează apoi populaţiei.

Vor fi afectate aproximativ 12.000 de apartamente şi 40 de instituţii publice din municipiul Buzău, racordate la reţeaua de termoficare a oraşului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: