Medicii rezidenţi care au ales spitalele buzoiene şi-au luat posturile în primire

Medicii rezidenţi care au ales spitalele buzoiene şi-au luat posturile în primire

Cele mai solicitate au fost posturile în specialităţile chirurgicale                                            FOTO: Arhivă

Astăzi, cei 36 de medici care au susţinut examenul de Rezidenţiat la finele lunii noiembrie au luat primul  contact cu spitalele buzoiene la care au fost repartizaţi, pentru a-şi pune la punct actele privind încadrarea pe posturile pentru care au optat.


Cei 36 de medici tineri s-au prezentat la unităţile medicale în care au ales posturi pentru a semna contractele de muncă pe perioadă nedeterminată, începând cu data de 1 ianuarie 2013. 

Patru dintre cele 40 de posturi şi locuri oferite de unităţile medicale buzoiene, respectiv unul de medic de laborator la Spitalul Smeeni şi trei de medic de familie la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, nu au fost alese de niciunul dintre rezidenţii care au promovat examenul din 25 noiembrie.

Cele mai solicitate au fost posturile în specialităţile chirurgicale scoase la concurs, dar şi pentru cele de psihiatrie, care au fost ocupate de candidaţi cu punctaj mare la Examenul de Rezidenţiat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările