Meci al orgoliilor la Buzău în ultima etapă a Ligii Naţionale de handbal feminin

Meci al orgoliilor la Buzău în ultima etapă a Ligii Naţionale de handbal feminin

SCM Gloria Buzău va întâlni, sâmbătă, în Sala Sporturilor formaţia Handbal Club Dunărea Brăila. O victorie în acest meci ar putea face ca echipa buzoiană să încheie sezonul pe locul 7.


În ultima etapă a Ligii Naţionale de handbal feminin, SCM Buzău va întâlni pe teren propriu formaţia Handbal Club Dunărea Brăila. Partida se va disputa sâmbără, 18 mai, în Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi” începând cu ora 17:30. 

O victorie în acest meci ar putea face ca echipa buzoiană să încheie sezonul pe un merituos loc 7. Partida nu va fi însă deloc uşoară, formaţia de la Dunăre fiind un adversar de temut aflat într-o formă deosebită şi având un moral foarte ridicat după victoriile de la Slatina şi cel din ultima etapă, cu Gloria Bistriţa. 

Biletele costă 10 lei şi vor fi puse în vânzare la casa de bilete a Sălii Sporturilor ”Romeo Iamandi” vineri între orele 10.00 şi 18.00 şi sâmbătă între orele 10.00 şi 17.30. Pensionarii, elevii şi studenţii vor beneficia de bilete gratuite în baza documentelor specifice în limita locurilor disponibile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: