Meci greu în Capitală, pentru handbalistele de la HM Buzău

Meci greu în Capitală, pentru handbalistele de la HM Buzău

Liga a doua la handbal feminin programează în week-end o nouă etapă, cea cu numărul 16. Handbal Municipal Buzău, liderul la zi al Seriei est, va întâlni în depalsare formaţia CSM 2 Bucureşti. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 10. Partida se va disputa în Sala Rapid. Tot în acest weekend, formaţia masculină HC Buzău  va evolua, în depalsare, împotriva formaţiei CSU Târgovişte.


Handbal Municipal Buzău va disputa următorul meci din campionat sâmbătă dimineaţă. Echipa buzoiană va juca de la ora 10:00, în Sala Rapid din Capitală, partida cu CSM 2 Bucureşti, contând pentru etapa a 16-a a Diviziei A. 

Înaintea acestui joc, Handbal Municipal Buzău ocupă primul loc, cu 40 de puncte, iar gruparea secundă a campioanei României se află pe poziţia a 5-a, cu 28 de puncte. În tur, în meciul disputat la Buzău, elevele lui Romeo Ilie au câştigat cu 40-33.

Tot în cadrul etapei a 16-a a Diviziei A la handbal feminin, seria est, se mai dispută partidele: Şcoala nr. 181 Bucureşti - Ştiinţa Bacău, HCF Piatra Neamţ - Danubius Galaţi, Neptun Constanţa - Ştiinţa Bucureşti, CSU Târgovişte - Spartac Bucureşti. Formaţia Activ Plopeni va sta.

Tot sâmbătă, este programată o nouă etapă a Diviziei A la handbal masculin. Cu începere de la ora 11:00, Handbal Club Buzău va evolua, în deplasare, în compania formaţiei CSU Târgovişte. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările