Meci dificil, pentru Handbal Municipal Buzău, în acest weekend

Meci dificil, pentru Handbal Municipal Buzău, în acest weekend

Pentru Handbal Municipal urmează primul examen important al ediţiei 2015-2016. Sâmbătă dimineaţă, la Buzău va veni Ştiinţa Bucureşti, una dintre cele două contracandidate ale formaţiei buzoiene în lupta pentru ocuparea primei poziţii. Partida se anunţă una de foc.


Cu punctaj maxim în prima parte a sezonului şi cu evoluţii bune în meciurile de pregătire, Handbal Municipal Buzău este în grafic şi aşteaptă cu încredere replica formaţiei bucureştene. 

Spre deosebire de gruparea buzoiană, care se poate lăuda cu un parcurs impecabil în primele 7 etape, Ştiinţa Bucureşti a făcut deja un pas greşit, fiind învinsă la limită, scor 25-24, de CSM 2 Bucureşti. Însă configuraţia finală a clasamentului nu va fi influenţată, deoarece rezultatele „satelitului” vor fi şterse după ultima etapă. 
 
În ultimii ani, cele două formaţii au oferit dueluri încleştate, foarte interesante, învingătoarea fiind decisă de fiecare dată în ultimele minute. Un scenariu care s-ar putea repeta şi sâmbătă, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, cu începere de la ora 10:30. Partida va fi arbitrată de cuplul romaşcan Marius Murariu - Claudiu Tabacariu. 

Pentru că intrarea spectatorilor va fi liberă, conducerea clubului buzoian de handbal aşteaptă un număr cât mai mare de spectatori la Sala Sporturilor. 

Înaintea acestei etape, Handbal Municipal Buzău se află pe locul 3 în clasamentul Seriei A, cu acelaşi număr de puncte ca primele două clasate, Danubius Galaţi şi Ştiinţa Bucureşti, dar cu golaveraj inferior.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările