Meci capital pentru fotbaliştii de la SCM Gloria Buzău, în acest weekend

Meci capital pentru fotbaliştii de la SCM Gloria Buzău, în acest weekend

În derby-ul seriei 1 a Ligii 3, jucătorii din Crâng vor întâlni, sâmbătă, pe teren propriu, fomaţia Oţelul Galaţi, principala contracandidată a buzoienilor la promovarea în Liga a 2-a. La partidă şi-au anunţat prezenţa aproape 200 de suporteri gălăţeni.

Ştiri pe aceeaşi temă


SCM Gloria Buzău va susţine sâmbătă, 23 martie, de la ora 15:00, pe teren propriu, cel mai important meci al sezonului, în compania echipei Oţelul Galaţi, pretendentă la promovarea în liga secundă. 

În etapa a 18-a a Ligii a 3-a,  ambele echipe au obţinut victoria, Gloria în deplasare, la Lieşti, iar Oţelul, acasă, în faţa celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ. 

La derby-ul primelor două clasate şi-au anunţat prezenţa, în tribune, aproape 200 de suporteri gălăţeni. În tur, cele două formaţii au încheiat la egalitate, 0-0.

Buzoienii sunt aşteptaţi să vină într-un număr cât mai mare pe stadionul din Crâng, pentru a-şi susţine echipa favorită la această dispută importantă. În prezent, Gloria Buzău ocupă prima poziţie cu 47 de puncte şi este urmată de Oţelul Galaţi, care are 42 de puncte. În cazul unei victorii, SCM Gloria Buzău este ca şi promovată în liga a 2-a.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: