Mario are nevoie de 45.000 de euro pentru o operaţie care îi va reda ”viaţa”

Mario are nevoie de 45.000 de euro pentru o operaţie care îi va reda ”viaţa”

Mario Tănase are nevoie de ajutorul semenilor

Micuţul Mario Tănase este din Buzău şi are doi ani şi 8 luni. În urmă cu două luni a început să aibă crize de vomă şi dureri abdominale. După mai multe controale medicale efectuate atât la Buzău cât şi la Bucureşti, medicii au declarat că micuţul suferă de o tumoare ce îi afectează aproximativ 25 % din suprafaţa craniană şi care a cauzat edem papilar la ambii ochi şi hidrocefalie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
”Totul a pornit de la dureri de burtică şi episoade de vomă tratate la Buzău cu antibiotice. De la gastroenterocolită/ viermişori intestinali/ roşu în gât am ajuns la Bucureşti la Spitalul Grigore Alexandrescu şi apoi la Spitalul Bagdasar Arseni cu un Mario în brate, deshidratat, un Mario care nu mai mânca, somnolent, iritabil, fără să fie în stare să meargă, cu un Mario speriat de tot şi de toate, în special de halate albe, implorând cu privirea să nu cumva să-l lăsăm …. cu mânuţe deja vinete de la branule înfundate”, scrie mama lui Mario pe blog dedicat micuţului.
 
Prima intervenţie chirurgicală a avut loc pe 4 martie, însă din cauza localizării tumoarea nu a putut fi extirpată în totalitate iar la scurt timp starea lui Mario s-a agravat. Presiunea craniană era de şase ori mai mare faţa de normal. O a doua intervenţie chirurgicală a avut loc la o diferenţă de doar două zile. 
 
Rezultatul biopsiei preliminare este de Astrocitom pilocitic cu zone pilomixoide, rezultat confirmat şi de Institutul Naţional Victor Babeş. 
 
Singura şansă ca Mario să ducă o viaţă normală este o operaţie la o clinică din Hanovra, Germania. Costurile intervenţiei chirurgicale ajung până la 45.000 de euro.
 
Persoanele care doresc să doneze orice sumă, oricât de mică, o pot face în conturile deschise la ING Bank, pe numele Tănase Marian.
 
RON RO54 INGB 0000 9999 0369 1759
EURO RO51 INGB 0000 9999 0427 7693
 
SWIFT: INGBROBU
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: