VIDEO Marfă expusă ilegal, confiscată de Poliţia Locală şi donată cantinei săracilor

VIDEO Marfă expusă ilegal, confiscată de Poliţia Locală şi donată cantinei săracilor

Au crezut că dau lovitura dacă îşi întind prăvăliile pe toată strada însă nu a fost deloc aşa. Este vorba despre comerciantii de legume şi fructe de pe stada Transilvaniei din Buzău, care au ocupat trotuarele cu tone de marfă expusă la vânzare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Zilele trecute, comercianţii au primit vizita poliţiştilor locali, care i-au amendat pe patronii aprozarelor de pe trotuar. 
 
De asemenea, marfa expusă ilegal a fost confiscată şi predată Cantinei de Ajutor Social a Primăriei.
 
După nenumarate plângeri de la buzoieni supăraţi că se împiedică de tarabele expuse pe trotuarele de pe strada Transilvaniei, poliţiştii locali au mers în control la comercianţii „arătati cu degetul”.
 
Oamenii legii s-au convins că acuzaţiile sunt reale. În mai multe zone de pe strada, erau scoase la vânzare, pe jumătate din trotuar, sute de kilograme de marfă, în principal legume de sezon.  
 
Comercianţii găsiţi în neregulă au primit amenzi din partea poliţiştilor locali. Amenzi au primit şi alţi comercianţi din oraş care efectuau comerţ ilicit de produse.
 
Bunurile confiscate au fost predate Cantinei de Ajutor Social a Primăriei Buzău. Actiunile poliţiştilor locali vor continua, pentru descurajarea comerţului ilicit, dar şi inestetic.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: