Marcel Ciolacu, preşedintele PSD: ”Astăzi se aleg gospodarii oraşelor si judeţelor, nu oameni politici”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a mers la ora 9.00 să voteze, la Şcoala Gimnazială „Episcop Dionisie Romano”, însoţit de câţiva colegi de partid din Buzău.

”Am votat pentru siguranţă şi dezvoltare, pentru siguranţa că în următorii 4 ani atât municipiul cât şi judeţul vor fi pe mâna unor adevăraţi administratori, care cu siguranţă vor continua dezvoltarea Buzăului, sper în acelaşi ritm ca în ultimii 4 ani. Cred că perioada umilinţei faţă de copii, de părinţi, de bunici, faţă de medici profesori, ia sfârşit”, a declarat Marcel Ciolacu la ieşirea din secţia de votare.

Marcel Ciolacu s-a declarat mulţumit atât de prezenţa românilor la urne cât şi de modul de organizare a votului în secţii.

”Prezenţa e dublă faţă de data trecuta, s-a întâmplat acelaşi fenomen ca în Polonia, s-au făcut estimări pesimiste iar votul va fi optimist şi prezenţa la urne la fel. Sper să nu-l vicieze adversarii. Astăzi se aleg gospodarii oraşelor şi judeţelor, nu alegem oameni politici, nu doctrine, alegem continuitate şi siguranţă”, a declarat Ciolacu.

Un număr de aproximativ 380.000 de buzoieni sunt aşteptaţi la urne, duminică, pe 27 septembrie, pentru a-i vota pe cei care vor conduce administraţia din localităţile în care locuiesc. Votul se desfăşoară în 426 de secţii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite