Mamă şi fiu din comuna Scorţoasa, daţi dispăruţi

Mamă şi fiu din comuna Scorţoasa, daţi dispăruţi

Ecaterina Ionescu are 45 de ani şi este din comuna Scorţoasa

Poliţiştii buzoieni încearcă să dea de urma unei femei de 45 de ani, care a plecat de la domiciliu din data de 11 septembrie împreună cu fiul său în vârstă de 8 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă


În ziua de 3 octombrie, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Scorţoasa au fost sesizaţi de către un localnic cu privire la faptul că Ecaterina Ionescu, concubina sa de 45 de ani, a plecat de la domiciliu, împreună cu fiul lor în vârstă de 8 ani, în municipiul Buzău, în ziua de 11 septembrie, şi nu a mai revenit la domiciliu.

Femeia obişnuia să plece de la domiciliu şi să se întoarcă după câteva zile.

Imediat după primirea sesizării, au fost declanşate activităţile specifice unor astfel de situaţii, la faţa locului deplasându-se echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale.

Poliţiştii au stabilit că femeia a fost văzută ultima dată pe raza municipiului Buzău în ziua de 13 septembrie, împreună cu fiul său.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău – Serviciul de Investigaţii Criminale continuă cercetările în vederea găsirii femeii.

Semnalmente: 1,55 m. înălţime, constituţie normală, faţă ovală, ochi căprui, păr drept lung, şaten.
Semnalmente minor: un metru înălţime, slab, ochi căprui, păr drept tuns scurt.

La data dispariţiei, femeia era îmbrăcată cu pantaloni trei sferturi de culoare albastră, tricou de culoare neagră şi era încălţată cu papuci, iar minorul era îmbrăcat cu pantaloni trei sferturi de culoare albastră, tricou de culoare bej şi era încălţat cu pantofi sport de culoare neagră.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea femeii sunt rugate să contacteze imediat cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: